OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. május 30., szombat 10:21

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 30., szombat (OS) - Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért

    Különösen visszataszító Tarlós viselkedésében, hogy most az általa el nem végzett munkát kéri számon a fél éve főpolgármesternek választott Karácsony Gergelyen.  A bukott főpolgármester handabandázása persze nem lenne érdekes, ha nem közpénzből jól fizetett miniszterelnöki tanácsadóként támadná Budapestet. A kormány önkormányzatokat sújtó pénzelvonásai lehetetlenné tesznek minden hosszútávú elképzelést. A Fidesz célja láthatólag a helyi közösségek önrendelkezésének felszámolása, köztük elsősorban Budapest ellehetetlenítése.

Ennek ismeretében elképesztő hallani a bukott főpolgármestert, aki szerint már régen megvan a pénz a felújításra. Tarlós kijelentései hiteltelenek, mert amikor ezeket a kritikákat megfogalmazza, akkor a miniszterelnök bábjaként el nem végzett munkáit kéri számon utódján. Tarlós korábban tett kártékony javaslataiból is kiderül, hogy nem is érti és nem is szereti Budapestet. Ha már a bukása után is évente több mint 15 millió forintjába kerül az adófizetőknek, legalább ne akarjon folyamatosan károkat okozni a városnak, maradjon csendben.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.