OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 15. szerda
Ismertető


2020. május 30., szombat 10:22

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 30., szombat (OS) - Az iskolaőrség nem megoldás -

    Az LMP határozott meggyőződése, hogy hatékony gyermekvédelmi jelzőrendszer, a pedagógusoknak és szülőknek nyújtandó konfliktusmegelőzési, illetve konfliktuskezelési képzések és továbbképzések, továbbá a mentálhigiénés szakemberek bevonása nélkül nem lehet és nem is lesz valódi megoldás. A szociális védőháló erősítése nem rendvédelmi feladat, a büntethetőségi korhatár leszállításának propagandisztikusan demagóg javaslatával pedig a kormány egyben beismerő vallomást is tesz: megbukott az a gyermekvédelmi, ifjúságvédelmi, valamint gyámhatósági rendszer, amelyet kialakítottak.

Elhibázott, tüneti válságkezelés, rendvédelem-fetisiszta hozzáállás, amiről már annyiszor bebizonyosodott: egyszerűen nem működik.


Kanász-Nagy Máté,

az LMP országos elnökségének titkára


     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.