2020. július 15. szerda

2020. május 30., szombat 11:26

JAVÍTÁS A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 30., szombat (OS) - Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért

Tarlós István a miniszterelnöknek intézett káros tanácsai után most olyan dolgokat kért számon a jelenlegi, komoly forrásmegvonásokkal küzdő városvezetésen, amit neki az elmúlt 9 évben kormányzati hátszéllel sem sikerült megvalósítania, pedig tökéletesen tisztában volt a hiányosságokkal.

Tarlós István még 2011-ben állt elő a Fehér Könyvnek elnevezett javaslatcsomagjával, amelyben Budapest 50 legsúlyosabb problémáját ecseteli részletesen. Ebben már akkor halaszthatatlannak nevezte a Lánchíd és a Petőfi híd felújítását. Tarlósnak két ciklus sem volt elég, hogy hozzákezdjen ezekhez, pedig a Lánchídon 2015-ben már beszakadt az útpálya egy autós alatt, de a folyamatos ígérgetéseken túl semmi sem történt.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt