OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 15. szerda
Ismertető


2020. május 30., szombat 11:26

JAVÍTÁS A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. május 30., szombat (OS) - Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért

    Tarlós István a miniszterelnöknek intézett káros tanácsai után most olyan dolgokat kért számon a jelenlegi, komoly forrásmegvonásokkal küzdő városvezetésen, amit neki az elmúlt 9 évben kormányzati hátszéllel sem sikerült megvalósítania, pedig tökéletesen tisztában volt a hiányosságokkal.

Tarlós István még 2011-ben állt elő a Fehér Könyvnek elnevezett javaslatcsomagjával, amelyben Budapest 50 legsúlyosabb problémáját ecseteli részletesen. Ebben már akkor halaszthatatlannak nevezte a Lánchíd és a Petőfi híd felújítását. Tarlósnak két ciklus sem volt elég, hogy hozzákezdjen ezekhez, pedig a Lánchídon 2015-ben már beszakadt az útpálya egy autós alatt, de a folyamatos ígérgetéseken túl semmi sem történt.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.