OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 15. szerda
Ismertető


2020. május 30., szombat 13:01

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. május 30., szombat (OS) - A COVID-19 vírus nyomán hirtelen beköszöntött, intenzív digitális lét és az unalom szülte kreativitás kombinációját ösztönzi a C3 Alapítvány “COVID-19 < Formáld a világod!" digitális műhelye, fiataloktól fiataloknak.

    Az oldalon (www.formaldavilagod.hu/muhely) fiatalok segítenek informatikai megoldásokat keresni a vírushelyzet által kiváltott állapotokra. Kezdőtől haladó szintig új ötleteket adhatnak az érdeklődő gyerekeknek, felnőtteknek, szülőknek, tanároknak!

A COVID-19 < Formáld a világod! útmutatásai alapján elkészült legjobb alkotásokat, legyen az távolságtartásra felhívó animáció, házifeladat-szervező honlap, vagy automata viráglocsoló robot, bemutatja a C3 Alapítvány Facebook (www.facebook.com/19SzabadfogasuSzamitogepVerseny) és Instagram (www.instagram.com/szabadfogasuszamitogepverseny/)csatornáin, illetve nevezés esetén versenybe szállhatnak a 2020-as Formáld a világod! <19 Szabadfogású Számítógép verseny díjaiért.

A Fővárosi Önkormányzat támogatásával létrejött oldal fő tartalomszolgáltatói a Formáld a világod! <19 Szabadfogású Számítógép Verseny (www.verseny.c3.hu) nyertesei. Az idén 18. éve megszervezett, Magyarországon egyedülállónak számító versenyre bármilyen újszerű alkotással lehet pályázni, amely informatikai megoldással valósult meg (pl. honlap, animáció, chatbot, app, stb.). A cél a digitális kreatív használati lehetőségek bemutatása, a 19 év alatti fiatalok generációjának újszerű gondolatainak közvetítése, bemutatkozási lehetőség biztosítása.
     Kiadó: C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.