OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 15. szerda
Ismertető


2020. május 30., szombat 13:04

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2020. május 30., szombat (OS) - Nyílt levél a józsefvárosi Fidesz-frakciónak -

    Miért képviseli egy üzleti érdekcsoport érdekét a Fidesz a józsefvárosiak érdekeivel szemben?

Miután kiderült, hogy Józsefvárosban érvénytelen az előző évekből megörökölt gyanús közétkeztetési szerződés, a helyi Fidesz rögtön igyekezett megakadályozni a jogszerű állapot helyreállítását. Vajon miért egy üzleti érdekcsoport érdekét képviseli a Fidesz a józsefvárosiak érdekeivel szemben?

Az elmúlt években a közétkeztetési szolgáltatás gyenge minőségére és a más kerületekhez képest magas árára nagyon sok panasz érkezett az itt élő emberektől, de az azóta leváltott fideszes kerületvezetés semmit sem tett az ügyben. Iskolák, pedagógusok, szülői munkaközösségek is tiltakoztak az ellen, hogy rossz minőségű, egyes esetekben ehetetlen, lejárt szavatosságú ételeket kaptak a közétkeztetés keretében. Vajon az önkormányzat korábbi fideszes vezetőinek milyen ösztönzői lehettek arra, hogy ezt a közétkeztetési rendszert a folyamatos lakossági tiltakozás ellenére fenntartsák?

Ezzel a józsefvárosiaktól történt 1,1 milliárd forintos kormányzati elvonás támogatása mellett ismét a helyiek érdekei ellen tesz a Fidesz. A kormánypárt helyi képviselőinek el kell dönteniük, hogy a józsefvárosiakat képviselik, vagy a pártjukat, mert ez kettő egyszerre nem megy.


Sátly Balázs önkormányzati képviselő, LMP
a Közösen Józsefvárosért frakcióvezetője
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.