OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. május 31., vasárnap 12:20

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. május 31., vasárnap (OS) - A nehezebb időkben is a gyermek az első – Gyermeknapra

        A kormánypártok számára továbbra is a gyermek az első. Az a célunk, hogy Magyarország családbarát ország legyen, és ezen a mostanihoz hasonló nehezebb idők sem változtatnak. A baloldal politikájával ellentétben a válságkezelésnél nem a családokat sújtó megszorításokban hiszünk, hanem abban, hogy a gyermekes családokat még fokozottabban kell segíteni.
     Ezt tartjuk szem előtt a koronavírus-járvány alatt is, amikor számos családtámogatás elérését tettük könnyebbé és hiteltörlesztési moratóriumot tartunk fenn, hogy ezzel is segítsük a családok szociális biztonságát. 2010 óta két és félszeresére emeltük a gyermekes családok támogatását és támogatjuk, hogy a jövő évi költségvetésben is tovább emelkedjen az erre fordított összeg, a járvány okozta gazdasági problémák kezelése mellett is. A gyermeket nevelők továbbra is számíthatnak a családi adókedvezményre, a csokra, az otthonteremtési támogatásokra, a babaváró támogatásra, a GYED extrára, a kisgyermekes édesanyákat segítő kedvezményekre, folytatódnak a bölcsőde- és óvodafejlesztések. Támogatunk minden olyan intézkedést, amely segíti a gyermekvállalást, akár a meddőségi kezelésekkel vagy az örökbefogadás egyszerűsítésével is. Emellett az a célunk, hogy tovább erősítsük a gyermekek és fiatalok védelmét.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.