OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. június 2., kedd 20:04

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. június 2., kedd (OS) - Nem a bűnözőktől a bicskát, hanem a megemlékezőktől a zászlót vette el a rendőrség

    Orbán Viktornak továbbra sincs mondanivalója a Deák téri lincseléssel kapcsolatban, Karácsony Gergelynek csak egy nácizásra futotta, Vadai Ágnes és Szél Bernadett pedig a 2006-os, gyurcsányi hagyományuk szerinti oszlatást várt volna el a megemlékezőkkel szemben, noha még a TASZ is azt nyilatkozta a Népszavának: nem oszlatható a Mi Hazánk rendezvénye, és a részvétel miatt nem is büntethetne a rendőrség. Ennek ellenére a mozgalom több vezetője és még több tagja ellen indítottak eljárást, több százezres bírsággal fenyegetve a kegyeleti megemlékezés részvevőit. Elkobozták a Mi Hazánk – Újpest feliratú zászlót, a Mi Hazánk Ifjaiét, HVIM-es, Árpád-sávos és magyar zászlót is, valamint több táblát, törvénytelenül.

Bővebben:
https://www.facebook.com/novakelod/posts/2946102538805701


     Kiadó: Mi Hazánk Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.