OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 15. szerda
Ismertető


2020. június 3., szerda 12:29

A 777 Közösség Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. június 3., szerda (OS) - "Egy Miatyánk a magyarokért" néven a 777 Közösség Egyesület imaláncot szervez Trianon századik évfordulóján. Arra buzdítunk mindenkit, hogy 2020. június 4-én lélekben egyesülve forduljunk Istenhez és imádkozzunk hazánkért és minden magyarért.

    "Egy Miatyánk a magyarokért" néven imaláncot indít a 777 Közösség Egyesület 2020. június 4-én, Trianon századik évfordulóján. Arra hívjuk az embereket, hogy az évforduló délutánján csendesedjünk el és fizikailag külön, de lélekben egyesülve mondjuk el a "legszentebb imádságot", a Miatyánkot.

Az esemény honlapján - https://trianon.777blog.hu/ - a részletes leírás mellett Gájer László római katolikus pap imája is olvasható, amelyet egyesületünk kérésére írt a szomorú évforduló kapcsán. Szintén ezen az oldalon egy virtuális térképet hoztunk létre, ahol mindenki bejelölheti, hogy honnan csatlakozott az imalánchoz, így reményeink szerint apró kis imádkozó jelekből fog kirajzolódni a Kárpát-medence térképe.

A kezdeményezésünk célja, hogy a magyar történelem egyik legnagyobb tragédiájának évfordulóján forduljunk közösen Istenhez, határainkon innen és túl imádkozzunk hazánkért és valamennyi magyarért.

     Kiadó: 777 Közösség Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.