OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2020. június 4., csütörtök 08:17

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. június 4., csütörtök (OS) - Őszinte-e a Trianon igazságtalanságát hangoztató kormány, mely saját népének sem adja vissza az elrabolt vagyont?  100 éve csonkán

    Erősen meg lehet kérdőjelezni a mai magyar vezetők, a kormány meg a szónokaik őszinteségét. Trianon igazságtalanságáról beszélnek, ami ugyan kétségkívül igaz, de ugyanakkor meg az, hogy e súlyos igazságtalanságot elszenvedett nép számára a hatalmon lévőknek eszük ágában sincs visszaadni azt az elrabolt vagyont, amit a kommunizmus idején "államosítás" címén elraboltak tőlük, tökéletesen elhitelteleníti az egész szónoklatukat.
Ezt a vagyon visszaadást egyébként itt Európában már minden volt kommunista országban megtették, kivéve itt.
Azt is tudni kell, ez a hiteltelenség látszik kifele is. A külföld, a kis-antant államok, meg más is, látják hogy itt olyanok szövegelnek Trianon igazságtalanságáról, akik a saját népüktől elrabolt vagyont nem adják vissza, sőt inkább megtartják maguknak, kiosztogatják a haveroknak, a szekértáborhoz tartozóknak, mint aki jól végezte dolgát.
A fentiek miatt országunkban egy nagyon torz gazdaságszerkezet alakult ki, ahogy ezt már több elemző is leírta. Az országban számottevő, versenyképes magyar tőke nincs, mindössze a külföldi multicégek itteni leányvállalatai viszik a magyar gazdaságot, azok köré épül fel ez a sérülékeny, a külföldi gazdasági érdekek kényére-kedvére kiszolgáltatott gazdaság és ezzel együtt ország.
/ folytatása következik /

     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.