OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. június 4., csütörtök 08:18

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. június 4., csütörtök (OS) -

    Az úgymond hazai vállalkozók, -azok jó sokan vannak, közel 1 millióan- , próbálkoznak mikro- és még apróbb kis vállalkozásokkal, versenyképes tőke nélkül, és ez a helyzet 3 évtizede kilátástalan. 3 évtizede ez a kiszolgáltatott helyzet jellemzi az országot, és restitúciós intézkedések nélkül változásnak az esélye sem látszik. Az ún. rendszerváltozás óta egyedül a Független Kisgazdapárt vezetői látták ezt meg, és fogalmazták meg az erős nemzeti tőke alapvető szükségét, pontosan úgy ahogy a párt 2.Vh. utáni miniszterelnöke Nagy Ferenc is tette, és aki amíg a helyén volt ellent állt a kommunisták rablási -értsd államosítási- próbálkozásainak. Sajnos csak 3 évig tudtak ellent állni a kisgazdák, mert utána jött a szabadrablás, a szovjet fegyverek árnyékában.
Visszatérve az 1. Vh. utáni helyzetre, vegyük észre, mit tettek az ellen érdekeltek, - a kis antant- ,  akkor. Rohantak a hatalmasokhoz, a béke csinálókhoz és minden rosszat összegyűjtöttek országunkról, hamisításoktól sem riadva vissza.
De ma már oly nagyon hamisítani sem kell, elég ha rámutatnak, a magyarok rendre olyanokat választanak meg akik tovább éltetik a kommunista örökséget, a néptől elrabolt vagyont nem adják vissza.
Akkor, a Trianoni diktátum előtt hivatkoztak arra, hogy itt a kommunistáknak táptalaja van, "veszélyesek" vagyunk, ennek megfelelően bánjanak velünk, mondták.
Tehát ismételve, ma már oly nagyon hamisítani sem kell, elég csak az elmúlt évtizedek itt fent bemutatott posztkommunista elemeit bemutatni.
/
     Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.