OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető


2020. június 14., vasárnap 15:52

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. június 14., vasárnap (OS) - Gyurcsányék úgy kezeltek válságot, hogy újabb terheket tettek az emberek vállára - reagálás a DK közleményére

    Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc jobb, ha hallgat, ha válságkezelésről van szó.
Amikor ők kormányoztak, a csőd szélére sodorták az országot, a 2008-as világgazdasági válság a legyengített országot végleg padlóra küldte, és éppen Gyurcsányék fordultak ekkor az IMF-hez és az Európai Bizottsághoz hitelért.
Ennek meg is volt az ára, megszorítást megszorításra halmoztak. Kétszázezer ember munkahelye szűnt meg, adót emeltek és elvettek egyhavi fizetést, valamint egyhavi nyugdíjat is.
A Fidesz-KDNP a járvány okozta helyzetet úgy oldja meg, hogy támogatja a vállalkozásokat és segít az embereknek. Ezzel szemben a baloldal a válságot úgy kezelte, hogy újabb terheket tettek az emberek és a vállalkozások vállára!

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.