OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető


2020. június 14., vasárnap 19:12

JAVÍTÁS - OS - Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. június 14., vasárnap (OS) - Az egészségügyi szolgáltatók készítik elő az 500 ezer forint egyszeri juttatás kifizetését

    Ezt a jelentést az egészségügyi szolgáltatók végzik és nem jelentkezhetnek adminisztrációs többletteherként, hiszen már kialakított gyakorlatuk van az ehhez hasonló intézkedések végrehajtásban. A közfinanszírozott ellátást végző, de magán fenntartású szolgáltatók számára pedig, így nyílik lehetőség az egyszeri rendkívüli juttatás kifizetésére. Az intézkedés gördülékenységét az is jelzi, hogy a közel 11 ezer érintett szolgáltatóból, pár nap alatt, már 3 ezer leadta az igényét a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőnek.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.