OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. június 20., szombat 14:49

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. június 20., szombat (OS) - A DK közérdekű adatigényléssel deríti ki, mennyit költ a kormány propagandára válságkezelés helyett

    Míg a kormányok minden más európai országban válságkezelésre költenek, az Orbán-kormány inkább propagandára költi a magyarok pénzét. Széleskörben elérhető állami bérpótlás, elbocsátottaknak járó támogatás, nyugdíjasoknak vagy kisgyermekeseknek  járó támogatás nincs, az állítólagos kormányzati válságkezelésről szóló óriásplakátok, TV-, rádió- és újsághirdetések mégis ellepték az országot anélkül, hogy tudnánk, mennyi pénzébe került mindez a magyaroknak.

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigényléssel fordult a Nemzeti Kommunikációs Hivatalhoz, hogy megtudjuk, pontosan mekkora értékben, hány felületen, és milyen cégekkel szerződve költenek propagandára. Teljesítésigazolásokat, médiaterveket, számlákat, pénzügyi elszámolásokat és szerződéseket kértünk be a legnagyobb fideszes propagandacégektől, a New Land Media Kft.-től és a Lounge Design Kft.-től, valamint a Rogán Antal vezette propagandaminisztériumtól is. Jogunk van tudni, hogy mennyi befizetett adónkat költik hazudozásra ahelyett, hogy segítenének belőle, amikor bajba kerülünk! A DK felszólítja a kormányt, hogy ne legyen gyáva, mondják el, hogy mennyit költenek propagandára válságkezelés helyett!

Ráczné Földi Judit, a Demokrata képviselők közösségének (A DK polgármestereit és önkormányzati képviselőit tömörítő szervezet) elnöke, a DK elnökségi tagja

https://www.facebook.com/dk365/videos/1653913764784378/
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.