2020. július 12. vasárnap

2020. június 24., szerda 14:16

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. június 24., szerda (OS) - Teljesen kiakadtunk Nagy István miniszter kijelentésén -

A kormány hozzáállása ellentétes a fogyasztók érdekeivel, akik egészséges, vegyszerektől mentes és tápláló élelmiszereket akarnak fogyasztani. A dacos hozzáállás nem veszi figyelembe, hogy a klíma- és ökológiai válsággal szemben alkalmazkodni képtelen nagyüzemi, vegyipari mezőgazdaságunk veszélyezteti hazánk fenntartható élelmiszer-előállítását.

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja felszólítja a kormányt, hogy álljon elő olyan javaslatokkal, melyek a magyar mezőgazdaság fenntarthatóvá tételét szorgalmazzák, segítik a klímaváltozáshoz való alkalmazkodást és az agrárökológia támogatását. A kormány hagyjon fel a multinacionális óriásvállalatok érdekeinek a képviseletével, és végre ne csak szavakban álljon ki a magyar nemzet érdekei mellett!

Schmuck Erzsébet,
az LMP társelnöke
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)