OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 12. vasárnap
Ismertető


2020. június 24., szerda 14:16

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. június 24., szerda (OS) - Teljesen kiakadtunk Nagy István miniszter kijelentésén -

    A kormány hozzáállása ellentétes a fogyasztók érdekeivel, akik egészséges, vegyszerektől mentes és tápláló élelmiszereket akarnak fogyasztani. A dacos hozzáállás nem veszi figyelembe, hogy a klíma- és ökológiai válsággal szemben alkalmazkodni képtelen nagyüzemi, vegyipari mezőgazdaságunk veszélyezteti hazánk fenntartható élelmiszer-előállítását.

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja felszólítja a kormányt, hogy álljon elő olyan javaslatokkal, melyek a magyar mezőgazdaság fenntarthatóvá tételét szorgalmazzák, segítik a klímaváltozáshoz való alkalmazkodást és az agrárökológia támogatását. A kormány hagyjon fel a multinacionális óriásvállalatok érdekeinek a képviseletével, és végre ne csak szavakban álljon ki a magyar nemzet érdekei mellett!

Schmuck Erzsébet,
az LMP társelnöke
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.