OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. június 24., szerda 14:16

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. június 24., szerda (OS) - A főpolgármester köszönetet mondott a budapestieknek a koronavírus elleni védekezésért - Összefogásra szólította fel a Közgyűlés tagjait Karácsony Gergely a Budapest-adóval szembe

    Budapest saját maga, saját forrásaiból és támogatásokból szerezte be a szükséges védőfelszereléseket és a teszteket, hogy saját intézményeiben elkerülje a fertőzések terjedését és újabb gócpontok kialakulását.
A főpolgármester megemlékezett az elmúlt napokban elhunyt díszpolgárokról: Kárpáti Györgyről, Benedek Tiborról és Bálint Györgyről, illetve azokról a honfitársainkról, akiknek a járvány vette el az életét.
Köszönetet mondott a budapestieknek, amiért felelősségteljesen és fegyelmezetten viselték a korlátozásokat és elfogadták a sokszor kényelmetlen intézkedéseket.
A főpolgármester az újraindításról is beszélt, beszámolt azokról a lépésekről, amelyeket a főváros tesz meg annak érdekében, hogy a munkájukat elvesztő állampolgárok minél könnyebben jussanak álláshoz, és hogy a vállalkozások minél hamarabb lábaljanak ki a válságból.
Végezetül kérte a közgyűlés tagjait arra, hogy pártpolitikától függetlenül segítsék a várost, az itt élőket, és ne engedjék, hogy a Budapest-adóval a kormány ellehetetlenítse a válságkezelést.

Főpolgármesteri Hivatal
     Kiadó: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.