OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 11. szombat
Ismertető


2020. június 24., szerda 17:22

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. június 24., szerda (OS) - Népszavazás egy valóban nemzeti konzultációért

    Sajnálattal tapasztaljuk, hogy az állampárt félve az állampolgárok valódi véleményétől, kizárólag a Nemzeti Konzultációt használja a rendelkezésre álló eszközök közül, azt is kisajátítva, egyirányú kommunikációra alapozva, lényegében a kormánypárti propaganda részeként kezelve. Ezért tartjuk fontosnak ezt a civil kezdeményezést. A magyar állampolgárok adóforintjaiból fizetett konzultáció legyen valóban nemzeti! A választók felhatalmazása fel kell jogosítsa a megválasztott képviselőiket, hogy bármilyen fontos kérdésben tartott Nemzeti Konzultációba lehessen beleszólásuk. Ahogy a Parlamentben sem csupán állampárti képviselők ülnek, úgy egy Nemzeti Konzultáció sem épülhet kizárólag a fideszes propagandára.

Amennyiben a Nemzeti Választási Bizottság jóváhagyja a kezdeményezést, még a nyár folyamán elindulhat a hivatalos aláírásgyűjtés annak érdekében, hogy a fenti kérdésben tarthassunk egy népszavazást.

Felelős magyar állampolgárokként kényszerítsük ki egy népszavazáson keresztül, hogy a jövőben egyre több fontos ügybe lehessen valódi beleszólásunk!

Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt ügyvivője
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.