OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 12. vasárnap
Ismertető


2020. június 25., csütörtök 09:43

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye
    Budapest, 2020. június 25., csütörtök (OS) - Távozik az ITM európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára Perényi Zsigmond saját kezdeményezésére, egészségügyi okokból válik meg posztjától, amelyet tavaly ősz óta töltött be. Az államtitkári megbízatás megszűnésének időpontját a miniszterelnök javaslatára a köztársasági elnök határozza meg.

    A jelenlegi kormányzati struktúrában az innovációs és technológiai miniszter felel az európai uniós források felhasználásáért. A tárca új szakterületi államtitkárának személyéről a későbbiekben születik döntés. Az átmeneti időszakban a fejlesztéspolitikai ügyeket az innovációs és technológiai miniszter közvetlen irányítása alatt kezeli a minisztérium.
     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.