OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 12. vasárnap
Ismertető


2020. június 25., csütörtök 11:15

Az ÉTA Országos Szövetség közleménye
    Budapest, 2020. június 25., csütörtök (OS) - Szövetségünk egyik tagszervezete, aLámpás"92 Alapítvány kiállítás megnyitóval egybekötött nyílt napot szervez Magyarország egyik festői környezetének helyszínén. A Megszemélyesített Természet címmel.

    Az Alapítvány és Egyesülete képzőművészeti programja közel 20 éve biztosít lehetőséget az országunk és Kárpát-medence számos pontján élő tehetséges értelmi sérült felnőttnek, hogy a képzőművészet eszközeivel kifejezhessék gondolataikat, érzéseiket. A kiállítás a L"Art2020 Kárpát-medencei művészeti programsorozat része.
     Kiadó: ÉTA Országos Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.