OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 11. szombat
Ismertető


2020. június 25., csütörtök 15:04

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. június 25., csütörtök (OS) - A kamuvideós Korózs akarja számon kérni a védekezésben résztvevőket? - reagálás Korózs Lajos (MSZP) közleményére

    Szégyen, amit a baloldal művel, az egész járványt csak olcsó politikai akciókra próbálják felhasználni. Az a Korózs Lajos akarja számon kérni a védekezésben résztvevőket, akinek csak egy kamuvideó gyártására futotta?! Netán a kamuvideó főszereplőjét, azt a "nagyszerű asszonyt" szeretné a vizsgálóbizottság élére? Amíg a baloldal kamuvidókat gyártott, dudálgatott és politikai akciókat szervezett, a kormány, az Operatív Törzs, a járványügyi szakemberek, az egészségügyi, a szociális dolgozók, a rendőrök, a katonák tették a dolgukat és sikeresen megvédték a magyar embereket a tömeges megbetegedésektől és a több ezres halálesetektől.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.