2020. július 11. szombat

2020. június 25., csütörtök 15:45

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. június 25., csütörtök (OS) - Jobbikos alpolgármestere lett Budapest egyik legforgalmasabb belvárosi kerületének

Terézváros képviselő-testülete június 25-i ülésén egyhangúlag megszavazta a Jobbik nő- és családpolitikáért felelős képviselőjét, dr. Beleznay Zsuzsannát a kerület alpolgármesterének. Az új alpolgármester feladatai között szerepel a kereskedelem és turizmus menedzselése és a kerület köztisztaságának a kezelése.

Beiktatásán dr. Beleznay Zsuzsanna kiemelte, hogy nem pozícióra, hanem feladatra jelölte a Jobbik Terézváros vezetésébe, hiszen a kerület gazdaságának alapját a szolgáltatások adják. A kerületben - egyébként virágzó - kereskedelem és turizmus felelőseként a COVID világjárvány következtében nehéz helyzetbe került ágazatok az újjáépítése lesz a feladata.

Dr. Beleznay Zsuzsanna alpolgármester asszony a "nyitott ajtók" hivatalának híve, azaz várja a lakosságnak a véleményét és a javaslatait, továbbá vállalkozói fórumokon a kerületben lévő vállalkozókkal rendszeresen szeretne egyeztetni.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom