OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 11. szombat
Ismertető


2020. június 25., csütörtök 15:45

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. június 25., csütörtök (OS) - Jobbikos alpolgármestere lett Budapest egyik legforgalmasabb belvárosi kerületének

    Terézváros képviselő-testülete június 25-i ülésén egyhangúlag megszavazta a Jobbik nő- és családpolitikáért felelős képviselőjét, dr. Beleznay Zsuzsannát a kerület alpolgármesterének. Az új alpolgármester feladatai között szerepel a kereskedelem és turizmus menedzselése és a kerület köztisztaságának a kezelése.

Beiktatásán dr. Beleznay Zsuzsanna kiemelte, hogy nem pozícióra, hanem feladatra jelölte a Jobbik Terézváros vezetésébe, hiszen a kerület gazdaságának alapját a szolgáltatások adják. A kerületben - egyébként virágzó - kereskedelem és turizmus felelőseként a COVID világjárvány következtében nehéz helyzetbe került ágazatok az újjáépítése lesz a feladata.

Dr. Beleznay Zsuzsanna alpolgármester asszony a "nyitott ajtók" hivatalának híve, azaz várja a lakosságnak a véleményét és a javaslatait, továbbá vállalkozói fórumokon a kerületben lévő vállalkozókkal rendszeresen szeretne egyeztetni.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.