OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. június 26., péntek 08:34

Bencsik János független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. június 26., péntek (OS) -

        Ehhez képest a rendőrség még arra sem vette a fáradságot, hogy kiderítse: kiknek, mely minisztériumnak vagy hatósági szervnek lett volna feladata a védőeszközök bevizsgálása, és erre miért nem került sor. Ennek megválaszolását teljesen abszurd módon tőlem mint feljelentőtől várták.

Kérdéseim.

1) Hogy lehet bizonyítani a "közvetlen és konkrét veszélyhelyzet"? Konkrét egyedi megbetegedésekkel? Ezek szerint csak akkor döntöttek volna a nyomozás megindítása mellett, ha koronavírusban megfertőzött dolgozók saját maguk bizonyítani tudták volna, hogy az általuk viselt védőeszköz a felelős a megbetegedésükért? De hiszen a veszélyeztetés tényállása akkor is megvalósul, ha nincs megbetegedés! Ha az illetőnek jó az immunrendszere, esetleg szerencséje van.

2) Honnan tudja a rendőrség érdemi vizsgálat nélkül megállapítani, hogy nincs összefüggés a silány minőségű védőfelszerelések és a fertőzésnek való kitettség között, ha el sem indítják a nyomozást? Ezek az összefüggések nem pont a nyomozás során megszerzett információk ismeretében kéne, hogy kiderüljenek?

     Kiadó: Bencsik János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.