OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 12. vasárnap
Ismertető


2020. június 26., péntek 08:34

Bencsik János független országgyűlési képviselő közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. június 26., péntek (OS) -

        Elképesztőnek tartom, hogy egy konkrét, videófelvételekkel dokumentált ügyet, amely felveti a törvénysértés gyanúját, azért nem vizsgálnak ki, mert a nyomozó hatóságok egy független országgyűlési képviselőtől várják saját munkájuk elvégzését. Ha a bűnüldöző szervek kapacitáshiány vagy politikai nyomás miatt nem képesek erre, azt megértem. Ez esetben viszont kerüljön ez az indoklásba. Vessék papírra, hogy nincs elég ember, vagy mindenki politikai retorziótól fél!
     Ami pedig az ügyhöz kapcsolódó másik feljelentést illeti: emlékeznek, hogy rémhírterjesztés miatt feljelentett Ralovich Zsolt fideszes kórházigazgató? (shorturl.at/ahJO8) Nos, több mint egy hónap elteltével semmilyen papírt, hivatalos megkeresést nem kaptam. Lehetséges volna, hogy csak blöfföltek, és valójában semmilyen feljelentés nem született ellenem? Ezen sem lepődnék meg. Az igazság előbb vagy utóbb úgyis kiderül!

     Kiadó: Bencsik János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.