OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 12. vasárnap
Ismertető


2020. június 26., péntek 11:36

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. június 26., péntek (OS) - A kormány gyengeségének és gyávaságának egyenes következménye, ha bajba kerülnek a hitelesek

        Egy tévéműsorban nyilatkozó adószakértő álláspontja szerint januártól a hitelek húsz százaléka bedőlhet. Annak ugyanis, hogy a Magyar Nemzeti Bank csökkentette az alapkamatot, a lakáshitelekre az égvilágon semmilyen hatása nincs, a hiteleket viszont ugyanúgy törleszteni kell a veszélyhelyzet végével, a nehéz gazdasági helyzetben.
     A Demokratikus Koalíció szerint a kormány gyengeségének és gyávaságának egyenes következménye, ha bajba kerülnek a hitelesek. Mi, európai magyarok felhívjuk a figyelmet: nem ócska látszatintézkedésekre van szüksége a magyaroknak, mint amilyen az MNB nesze semmi, fogd meg jól kamatcsökkentése. A Demokratikus Koalíció hónapokkal ezelőtt összerakott húszpontos válságkezelési csomagja valódi segítséget jelentett volna a családoknak, munkavállalóknak, vállalkozóknak, ha a kormány komolyan segíteni akarna bábszínház helyett.

     DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.