OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 11. szombat
Ismertető


2020. június 27., szombat 11:19

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. június 27., szombat (OS) - Újra kell szervezni a reptéri taxispiacot!

    3.   Javasoljuk, hogy azok a taxik, amelyek a veszélyhelyzet kihirdetését követően érték el a 10 éves korhatárt 2021. december 31-ig kapjanak haladékot a lecserélés alól, így is segítve, hogy a járvány okozta károkból felépülhessen a taxispiac.
4.   Meg kell erősítenie a taxidrosztok ellenőrzését a fővárosban, ezzel megakadályozva, hogy a szabálytalanul ott parkoló civil autósok és drosztengedéllyel nem rendelkező hiénák megkárosítsák az engedéllyel rendelkező taxisokat.

     A Liberálisok továbbra is elkötelezettek a szabad és átlátható piacra épülő taxizás mellet. Ennek ellenére a piac liberalizációjának kérdését csak akkor lesz lehetőség kinyitni, ha megfelelő szabályozással teljesen kiszorítottuk a hiénákat onnan, akik rendszeresen károsítják a budapesti utazóközönséget és a mintegy 7000 tisztességesen dolgozó taxist.
     Javaslatainkkal ismét a Főpolgármesteri Kabinetirodához fordulunk, remélve, hogy most is egyetértenek velünk, és folytatódhat a budapesti taxizás racionalizálása.

Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt budapesti választmányának elnöke

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.