OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 11. szombat
Ismertető


2020. június 28., vasárnap 12:07

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. június 28., vasárnap (OS) - Elég a baloldal ocsmány viselkedéséből és kamuzásából - Reagálás Varga Zoltán (DK) közleményére

    Elég a baloldal ocsmány viselkedéséből és kamuzásából. Elképesztő, hogy a járvány kezdete óta csak támadják és akadályozzák a védekezést, álhíreket, kamuvideókat gyártanak és még most sem állnak le, azt az országos tisztifőorvost támadják, aki sikeresen irányítja a járványügyi hatóságok munkáját. Sok más országgal szemben Magyarországon eddig elkerültük a tömeges megbetegedéseket és több ezres haláleseteket. A tesztelések folyamatosak, eddig több mint 270 ezer laborvizsgálat történt és minden az orvosok által jelzett gyanús esetben továbbra is elvégzik a laborvizsgálatot. Az operatív törzs és a járványügyi hatóságok most is figyelemmel kísérik a járvány alakulását, és ha bárhol nagyobb számban megjelenne a fertőzés, azonnal megteszik a szükséges intézkedéseket.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.