2020. július 12. vasárnap

2020. június 28., vasárnap 21:24

A Honvédelmi Minisztérium közleménye
    Budapest, 2020. június 28., vasárnap (OS) - Katonai gépjárművekből álló menetoszlopok közlekedésére kell számítani 2020. június 29-én (hétfőn) 08:00 és 16:00 óra között a 47-es úton a Hódmezővásárhely – Mezőberény – Szeghalom – Berettyóújfalu – M4 autópálya – Hajdúhadház, valamint a 4-es főútvonalon Hódmezővásárhely – Kunszentmárton – Mezőtúr – Püspökladány – M35 autópálya – Hajdúhadház útvonalon.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

Kiadó: Honvédelmi Minisztérium