OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 12. vasárnap
Ismertető


2020. június 28., vasárnap 21:24

A Honvédelmi Minisztérium közleménye
    Budapest, 2020. június 28., vasárnap (OS) - Katonai gépjárművekből álló menetoszlopok közlekedésére kell számítani 2020. június 29-én (hétfőn) 08:00 és 16:00 óra között a 47-es úton a Hódmezővásárhely – Mezőberény – Szeghalom – Berettyóújfalu – M4 autópálya – Hajdúhadház, valamint a 4-es főútvonalon Hódmezővásárhely – Kunszentmárton – Mezőtúr – Püspökladány – M35 autópálya – Hajdúhadház útvonalon.

    
A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy az említett útvonalakon a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai menetoszlopokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát.

A lakosság megértését és türelmét köszönjük!

     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.