OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. június 28., vasárnap 22:31

Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. június 28., vasárnap (OS) - Körtvélyes Éva újságírói díj 2020

    Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület idén újra újságírói pályázatot hirdet Körtvélyes Éva újságíró emlékére, akit a magyarországi mellrákellenes civil fellépés talán legmarkánsabb képviselőjeként ismertünk.

A pályázatokat elbíráló kuratórium a díjat annak a magyar újságírónak ítéli oda, aki a 2019. szeptember 1. – 2020. szeptember 1. közötti időszakban a mellrák témájában a szűrésről, a diagnosztizálásról, a terápiákról, a betegségről és annak bármely vonatkozásáról olyan, a szakma által elfogadott tudományos tényeknek is megfelelő cikket-cikkeket publikál(t) vagy rádiós, televíziós anyagot készít(ett), amelyek társadalmi hatásuk és hasznosságuk következtében nagymértékben hozzájárulnak a témáról való korrekt és korszerű ismeretanyag széleskörű terjesztéséhez. Szolgálják egyúttal a kérdéskör kapcsán meglévő társadalmi szintű félelem csökkentését, a gyógyításba vetett bizakodás erejét, segítik az egyén döntési képességét nehéz, de nem megoldhatatlan problémájának feldolgozásában és megértésében.

A díj összege: nettó 200.000 Forint.
A pályázatok benyújtási határideje: 2020. szeptember 05. éjfél.
Pályázni a nyomtatott vagy elektronikus sajtóban, rádióban, televízióban megjelent anyaggal lehet, pályázónként egy darab beküldött anyaggal.

Pályázat beküldhető a szerző által, illetve más/harmadik személy által is.
Részletes tudnivalók: https://egeszseghid.hu/palyazat-kortvelyes-eva-ujsagiroi-dijra-2020/

     Kiadó: Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.