OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. június 29., hétfő 12:02

A Fidelitas közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. június 29., hétfő (OS) - Egy hete lopkodják a konzultációs íveket

        A baloldal ismét támadja a nemzeti konzultációt, igaz, most szintet léptek - azt hittük sokkal lejjebb már nincs.
     A baloldal azt a nemzeti konzultációt támadja, amely eddig magyar emberek millióinak véleményét tudta már közvetlenül bevonni a kormányzati döntéshozatalba, azzal érdemben befolyásolni azt.
     A 2010-es kormányváltást követően a Kormány a mostanival eddig kilenc alkalommal indított nemzeti konzultációt.
     A baloldal már a veszélyhelyzet ideje alatt sem a nemzeti egység megteremtésén, hanem egyéni politikai haszonszerzés céljából a járvány lassítása érdekében tett intézkedések ellehetetlenítésén és hamis hírek gyártásán munkálkodott.
     Az MTV székház fetrengő bohócai most pedig ismételten, egyetértési pontok kialakítása helyett meghirdették a konzultációs ívek begyűjtését, igaz akkor még nem gondoltuk volna, hogy a baloldalon ez a konzultációs ívek lopkodási versenyét jelenti majd.Elkeseredett és szánalmas politikai akciónak tartjuk, hogy a gátlástalan baloldali pártok és aktivistáik úgy próbálnak minél több ívet összegyűjteni, hogy azokat kilopkodják a postaládákból, hogy ezzel is akadályozzák a magyar embereket abban, hogy elmondhassák a véleményüket a nemzeti konzultáció kérdéseiről: a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és a magyar fiatalokat egy életre eladósító második Soros-tervről.

     Kiadó: Fidelitas

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.