OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2020. június 30., kedd 10:35

Bana Tibor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2020. június 30., kedd (OS) - A túlélésért küzd az Autista Sérültekért Zalában Alapítvány fenntartásában lévő boncodföldi, autistákat ellátó intézmény

        Az otthon tartalékait a koronavírus-járvány elleni védekezés emésztette fel, így amennyiben sürgősen nem kap segítséget az intézmény, akkor be kell zárnia kapuit. A súlyos autizmussal küzdő fiatalokat ellátó védőotthonnak már 5 millió forint is a túlélést jelentheti, hiszen szeptemberben már megérkeznek az adó 1%-okból származó, a működést is garantáló pénzösszegek.
     A tegnapi napon írásbeli kérdést (https://www.parlament.hu/irom41/11186/11186.pdf) intéztem Kásler Miklós miniszter úrhoz, melyben azzal a kéréssel fordultam felé, hogy a kormány nyújtson egyszeri azonnali támogatást az alapítványnak, hiszen mindössze néhány millió forint jelentheti a szakszerű ellátást és biztonságot az érintett beteg fiataloknak.
     Kérem az oldalam követőit is, hogy amennyiben lehetőségük engedi, támogassák az alapítványon keresztül a boncodföldi Autisták Védőotthonát, ezzel nyújtsanak segítő kezet a legelesettebb beteg fiataloknak.

    https://hu-hu.facebook.com/banatibor/posts/3192935960727718?__tn__=-R

     Kiadó: Bana Tibor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.