OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 12. vasárnap
Ismertető


2020. június 30., kedd 15:10

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. június 30., kedd (OS) - Ha Gyurcsányékon múlna, már sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem lenne – Reagálás Molnár Csaba (DK) sajtótájékoztatójára

    Elképesztő, hogy Gyurcsányék a járvány elleni gazdaságvédelmi intézkedéseket is támadják. Az álláskeresési támogatást minden az államhoz, a kormányhivatalokhoz segítségért forduló jogosultnak meg kell kapni a törvényben előírt határidőn belül. Ha Gyurcsányékon múlna, már sokaknak se munka, se álláskeresési támogatás nem lenne. Ők ugyanis nem bér- és munkahelyvédelmi támogatással kezelnék a válságot, hanem megszorításokkal, ahogy kormányzásuk alatt is tették. Most sem támogattak egyetlen gazdaságvédelmi intézkedést sem, és már azt is kijelentették, hogy a jövő évi költségvetést sem szavazzák meg, amely a magyar gazdaság és munkahelyek védelmére 2500 ezer milliárd forintos pénzügyi alapot biztosít.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.