OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 7. péntek
Ismertető


2020. július 1., szerda 10:07

Sneider Tamás független országgyűlési képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. július 1., szerda (OS) -

    Ki győzheti le Orbán Viktort? Az önkényektől mentes, szabad országra vágyó ellenzéki szavazóinkat egyre jobban foglalkoztatja az, hogy ki lehetne a legalkalmasabb személy miniszterelnök-jelöltnek. Abban szinte mindenki egyetért, hogy a választókerületekben és a miniszterelnöki megmérettetésben csak egy az egy elleni küzdelem hozhat győzelmet. A magam részéről kért személyt láttok alkalmas miniszterelnök-jelöltnek, akik reményeim szerint egy előválasztás során el is vállalják a megmérettetést.  

Karácsony Gergely és Márki Zay Péter az a két potenciális jelölt, akiket én szívesen ajánlok mindenki figyelmébe még akkor is, ha Karácsony Gergellyel a nézeteink tekintetében nagy különbségek vannak köztünk, sok mindent másképp látunk, sok történelmi eseményt és személyt másképpen ítélünk meg. Szimpatikus, hogy hajlandó korrigálni, amikor egy-egy kérdésben beláthatóan "túltolja a biciklit".

Öt érvem van mellettük. Röviden mindketten: Kompromisszumkész politikusok. Észérvekkel meggyőzhetőek. Demokraták. Jól és hitelesen képviselik a szociális ügyeket, ennek a területnek a felemelése pedig nekem is szívügyem, és úgy gondolom, hogy méltatlanul kevés figyelem és forrás jut oda jelenleg. 
A főpolgármesteri és polgármesteri munkájuk alapján már jól és hitelesen megítélhető a politikájuk, nem zsákbamacskát veszünk velük.


     Kiadó: Sneider Tamás független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.