OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. július 1., szerda 11:34

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. július 1., szerda (OS) - Az LMP azonnali, 50%-os béremelést sürget az egészségügyi dolgozóknak! -

    Az egészségügyi dolgozók megbecsülése mindannyiunk közös érdeke. Ők azok, akik gondoskodnak rólunk, ha problémáink vannak, ők azok, akik végigkísérik az életünket. Megbecsült egészségügyi dolgozók nélkül nem lehet sikeres a járvány elleni harc második hulláma, mivel ők azok, akik használni tudják a lélegeztetőgépeket, akik el tudják végezni a teszteket, akik versenyt tudnak futni az életért, mert nincs más, aki segíti világra hozni a születendő generációt!

Becsüljük meg őket, mert túlóráznak, mert emberségesek, mert fáradhatatlanok, mert önfeláldozóak, mert gondoskodnak rólunk és szeretteinkről!

Ha ők gondoskodnak rólunk, akkor az államnak gondoskodnia kell róluk, hisz ők azok, akik a leginkább túlterheltek, akik leginkább ki vannak téve a fertőzés veszélyének, illetve akár a fertőzés továbbadásában is kiemelt szerepet játszhatnak.

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.