OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 7. péntek
Ismertető


2020. július 1., szerda 12:12

A Fidesz közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. július 1., szerda (OS) - Ma megbecsülésre, nem megalázásra számíthatnak az egészségügyi dolgozók – Semmelweis-nap alkalmából

    A kormánypártok ezúton is köszönetüket fejezik ki az egészségügyi dolgozóknak, kiemelten azoknak, akik az elmúlt hónapokban segítették a járvány elleni védekezést, a betegek ápolását, és gyógyítását. Nélkülük nem lehetett volna sikeres a védekezés. Az egészségügyi dolgozók járványügyi extrajuttatására több mint 100 milliárd forintot fordítunk.
2010 óta nagy utat tettünk meg az egészségügyi dolgozókért. Emlékezzünk azokra az időkre, amikor a baloldal több ezer egészségügyi dolgozót tett az utcára és üldözött el az országból, és akit nem küldtek el, azt is megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták. A baloldal az elmúlt években sem támogatta az egészségügyi béremeléseket, a mostani járványügyi helyzetben pedig a védekezésben résztvevőket, a kórházakat támadták és kamuvideóval próbálták lejáratni a mentőket.  

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.