OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 7. péntek
Ismertető


2020. július 1., szerda 12:12

A Fidesz közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. július 1., szerda (OS) - Ma megbecsülésre, nem megalázásra számíthatnak az egészségügyi dolgozók – Semmelweis-nap alkalmából

    Ma megbecsülésre, nem megalázásra számíthatnak az egészségügyi dolgozók. 2010 óta jelentősen emelkedett az orvosok, az ápolók, a mentők, a háziorvosok, a gyerekorvosok és a védőnők bére, az egészségügyi pályára készülő fiatalokat a szakképzésben és a felsőoktatásban is jelentős ösztöndíjakkal támogatjuk. 2010 óta az orvosok bére átlagosan a két és félszeresére emelkedett, és 2022-re az ápolók bére is két és félszeresére emelkedik. Országszerte megújulnak a kórházak, a szakrendelők, a háziorvosi rendelők, a nővérszállók, hogy méltó munkakörülményeket és lakhatást is biztosítsunk az egészségügyi dolgozók számára.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.