OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. július 2., csütörtök 11:30

Az Ortopéd Cipőkészítők Szövetsége közleménye (8. rész)
    Budapest, 2020. július 2., csütörtök (OS) -

    A szövetségek mindig kínosan ügyeltek arra, hogy csak a tényekre szorítkozzanak, és ne legyen semmilyen politikai felhangja a sajtómegjelenéseknek; elutasították az ellenzéki pártok megkeresését, sosem vádoltak a médiában senkit, hiszen az egész GYSE-t érintő strukturális és finanszírozási problémák több évtizeddel ezelőttre nyúltak vissza, és az előző kormányok is negligálták a területet. Ám ma már nem tudjuk a felelősök megnevezése nélkül végignézni, ahogy a folyamatos időhúzás és döntésképtelenség miatt szépen lassan megszűnik a szakszerű magyar ortopéd cipő és egyedi ortopédtechnikai ellátás, nem kapnak megfelelő ellátást a betegeink, tönkre mennek cégeink, utcára kerülnek a szakemberek és megszűnik a szakmánk, az életünk.
     Kiadó: Ortopéd Cipőkészítők Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.