2024. április 20. szombat

2020. július 2., csütörtök 11:30

Az Ortopéd Cipőkészítők Szövetsége közleménye (8. rész)
    Budapest, 2020. július 2., csütörtök (OS) -

A szövetségek mindig kínosan ügyeltek arra, hogy csak a tényekre szorítkozzanak, és ne legyen semmilyen politikai felhangja a sajtómegjelenéseknek; elutasították az ellenzéki pártok megkeresését, sosem vádoltak a médiában senkit, hiszen az egész GYSE-t érintő strukturális és finanszírozási problémák több évtizeddel ezelőttre nyúltak vissza, és az előző kormányok is negligálták a területet. Ám ma már nem tudjuk a felelősök megnevezése nélkül végignézni, ahogy a folyamatos időhúzás és döntésképtelenség miatt szépen lassan megszűnik a szakszerű magyar ortopéd cipő és egyedi ortopédtechnikai ellátás, nem kapnak megfelelő ellátást a betegeink, tönkre mennek cégeink, utcára kerülnek a szakemberek és megszűnik a szakmánk, az életünk.
     Kiadó: Ortopéd Cipőkészítők Szövetsége