OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. július 2., csütörtök 18:43

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatalának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. július 2., csütörtök (OS) - Budapest Restart: Indítsunk újra a budapesti gazdaságot, segítsük a munkavállalókat! - Táborozási támogatás és Restart Közfoglalkoztatási Program

    A Fővárosi Érdekegyeztető Tanács több mint egy hete a Fővárosi Önkormányzat, a munkavállalók és a munkaadók képviselőivel megállapodott arról, hogy a központi kormányzat helyett cselekedve hogyan segít talpra állni a koronavírus-járvány első hulláma miatt bajba került állampolgároknak, kisebb vállalkozásoknak. Budapesti gyerekek nyári táboroztatásához nyújt támogatást a Főváros és indul a Restart Közfoglalkoztatási Program.

Július közepétől 10 ezer gyerek nyári táboroztatását támogatja fejenként 10 ezer forinttal a Fővárosi Önkormányzat. Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek. A támogatást 14 év alatti, fővárosi gyerekek, nyári napközis táboroztatáshoz lehet igényelni. A heti 35 ezer forintnál alacsonyabb összegbe kerülő táborok díjaihoz a táborszervező által benyújtott és a szülők által aláírt igénylés alapján fizethető ki a támogatás. Egy gyerek csak egyszer veheti igénybe, egy heti táborozásra.

(...)
    
     Kiadó: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.