OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 7. péntek
Ismertető


2020. július 3., péntek 16:35

Bencsik János független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. július 3., péntek (OS) -

    5?. Nehéz minderre nem úgy tekinteni, mint átlátszó szavazatszerzési kísérletre, amely az érintetteket kiszolgáltatja az aktuális kormányok kegyének, valamint a társadalom jelentős része ellenszenvének.

6?. Mivel a családbarát intézkedések ellenére a demográfiai mutatóink továbbra is siralmasak, egyre kevesebb embernek kell majd egyre többeket eltartania. Ez még egy olyan ország esetén is fenntarthatatlan, ahol alacsony az elvándorlás, és mérsékelt a korrupció. Beláthatatlan következményekkel és társadalmi robbanással kell számolnunk.

Tudom, hogy sok idősebb honfitársunk úgy véli: miután egy egész életet végig dolgozott, jár neki a nyugodt, önfeledt nyugdíjas évek. Az én szüleim és nagyszüleim (akik még élnek) szintén így gondolják. Igazuk is van. De a 13. havi nyugdíj ezt nem fogja elhozni, vagy ha igen, annak óriási ára lesz, mert a végén összességében mindannyian rosszabbul járunk vele. Fiatalok is, idősek is.

Meggyőződésem, hogy ma egyedül én hoztam felelős döntést, amely mentes a demagóg elvárásoktól, és minden magyar állampolgár közös érdekét szolgálja.

https://www.facebook.com/bencsikjanos1985/posts/2836340963141997

     Kiadó: Bencsik János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.