OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 7. péntek
Ismertető


2020. július 6., hétfő 17:01

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. július 6., hétfő (OS) - Elképesztő, hogy a baloldal beszél az idősotthonok védelméről – Reagálás Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára

    Elképesztő, hogy a baloldal beszél az idősotthonok védelméről! Emlékeztetnénk az MSZP-t és szövetségeseit, hogy a fővárosi fenntartású Pesti úti idősotthon számított a legnagyobb járványgócpontnak, több százan betegedtek meg és sajnos közülük sok idős ember vesztette életét. Végül a katonaság fertőtlenített, a kormány pedig védőfelszerelést biztosított, Karácsony Gergelyék ellenben képtelenek voltak intézkedni, még az orvosi ellátást sem voltak képesek biztosítani az intézményben. Miközben újabb és újabb megrázó hírek láttak napvilágot, a hatóságok pedig többször figyelmeztették, sőt meg is büntették az intézményt. A járvány elleni védekezésben mindenkinek együtt kell működnie, sok más önkormányzat meg tudta hozni a megfelelő intézkedéseket, azonban a Fővárosi Önkormányzat a Facebookon szerencsétlenkedett. A baloldali vezetésű főváros inkább vállalja a fenntartói felelősséget a Pesti úti idősotthon ügyében mielőtt vádaskodik.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.