OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. július 8., szerda 11:50

A Keret Alkotó Csoport Kulturális Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. július 8., szerda (OS) - A MagamAdom kisharsányi CsakPONT az Európai Unió vissza nem térítendő támogatásából nyitotta meg kapuit és folytatta tevékenységét 2020. június 30-ig. A megvalósító konzorciumi partnerek a 30 hónapos pályázati működés ideje alatt képzéseket szerveztek, egyéni tanácsadást nyújtottak és szolgáltatásokat biztosítottak a hozzájuk fordulók számára. Mindezekkel céljuk a nők munkaerőpiaci helyzetének javítása, a család és a munka összeegyeztethetőségének előmozdítása volt, külön hangsúlyozva az atipikus foglalkoztatási formákat, helyi megoldásokkal és együttműködésekkel. A megvalósításra elnyert támogatás 200 millió Forint volt.

    A projekt keretében a konzorciumi tagok kialakították a Család- és KarrierPONT helyszínét Kisharsányban. A képzések során összesen több, mint 600 résztvevő bővítette a szakmai és vállalkozói ismereteit és vett részt fejlesztésben. A megvalósítók húsz munkáltatóval alakítottak ki olyan együttműködést, amely a CsakPONT ügyfeleinek munkaerőpiacra való bekerülését támogatta. A pályázati időtartam alatt mintegy 800 emberrel kötöttek együttműködési megállapodást képzés, fejlesztés és munkaerőpiaci illetve mentálhigiénés tanácsadás igénybevételére.

A projektről bővebb információt a www.eperfasor.hu oldalon olvashatnak.
     Kiadó: Keret Alkotó Csoport Kulturális Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.