OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. július 17., péntek 15:28

A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. július 17., péntek (OS) -

    "Bár nagyon vágyunk arra, hogy találkozhassunk, az élet túlságosan is értékes ahhoz, hogy veszélybe sodorjuk. A videóösszejövetelek, amelyeket az elmúlt négy hónapban tartottunk, mindenkinek bebizonyították, hogy nem az a fontos, hogy hol vagyunk fizikailag, inkább az, hogy hogyan vagyunk lelkileg. Szellemi családként sok szempontból közelebb vagyunk egymáshoz, mint valaha" – mondta Samu Attila. A program hat részletben kerül közreadásra, mely a három egymást követő kongresszusi nap délelőtti, vagy délutáni ülésszakának felel meg. A gyülekezetek arra lettek megkérve, hogy tartsanak egy rövid összejövetelt videókonferencia által, majd jelentsék be, hogy a programot mindenki a JW TV-n nézheti meg az otthonában. Meg lett szervezve, hogy ezt követően kisebb, úgynevezett "breakout" csoportokban lehessen megbeszélni a program tanulságait. A program olyan kérdésekre ad választ, mint: Mi kell a valódi örömhöz, és annak megőrzéséhez? Hogyan lehet boldog a családi élet? Hogyan őrizhetjük meg az örömünket nehéz időkben is? Az egyik kulcsfontosságú program a Biblián alapuló dráma, amely Nehémiás életét mutatja be, és azt, hogy miként segített Izrael ókori nemzetének örömöt találni Isten imádatában.
    
     Kiadó: Magyarországi Jehova Tanúi Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.