OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. július 17., péntek 15:28

A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. július 17., péntek (OS) -

    Azok, akik szeretnék megnézni a kongresszust, felvehetik a kapcsolatot a helyi gyülekezettel. A kongresszus megtekintése díjmentes. Jehova Tanúi március elejétől minden heti nyilvános összejövetelüket videókonferencia keretében tartják meg, és nem tartanak összejöveteleket a királyságtermeikben. Márciustól ideiglenesen a személyesen végzett tanúskodószolgálatukat is felfüggesztették, és alternatív módokon nyújtanak segítséget azok számára, akiket érdekel a Biblia üzenete. Évről évre sok olyan személy is részt vesz ilyen kongresszusokon, akik nem Jehova Tanúi. Több mint 8,6 millió tevékeny Tanú van világszerte, ám a 2019. évi kongresszusokon részt vevők száma meghaladta a 14 milliót. Mivel a program több száz nyelven érhető el online, ez lehet Jehova Tanúinak az a kongresszusa, melyen a legtöbben vettek részt eddig.
További tájékoztatás a co.hu@jw.org e-mail címen kérhető.
    
     Kiadó: Magyarországi Jehova Tanúi Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.