OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. július 17., péntek 15:38

A Waclaw Felczak Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. július 17., péntek (OS) - A magyar–lengyel kapcsolatok elmélyítésére kiírt programokra mostantól új online felületen jelentkezhetnek a pályázók.

    A Wacław Felczak Alapítvány 5 új pályázati kiírással erősíti a lengyel-magyar együttműködést a járványhelyzet okozta szünet után.

A felhívások között 4 első alkalommal meghirdetett pályázat is szerepel: egy-egy ösztöndíjas program mesterszakos (PIAST) és doktorandusz hallgatóknak (JAGELLÓ), egy tudományos-ismeretterjesztő cikkíró pályázat (VISZTULA), valamint a két ország közötti kulturális és művészeti együttműködések támogatására irányuló kiírás (SKAMANDER).

Az újonnan meghirdetett programokon túl az ÖRÖKÉLETŰ TÖLGY pályázat keretében immár harmadik alkalommal nyílik lehetőség támogatásért folyamodni a magyarországi székhelyű felsőoktatási és tudományos intézményeknek, illetve tanároknak, kutatóknak magyar–lengyel vagy lengyel témájú tudományos kutatási projektekre.

A pályázatok teljes keretösszege meghaladja a 28 millió forintot.

Újdonság, hogy több hónapos informatikai fejlesztést és előkészítést követően a pályázatok leadására az Alapítvány honlapjának új pályázati felületén kerül sor. Az e-pályázatok előnye, hogy felhasználóbarát és gyors ügyintézést tesznek lehetővé, még regisztrációt sem igényelnek. A rendszer folyamatos támogatást nyújt a pályázóknak a formai hibák, félreértések elkerülésére.

A pályázatok az alábbi linken érhetőek el: https://wfa.hu/palyazatok

     Kiadó: Waclaw Felczak Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.