OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2020. július 19., vasárnap 17:03

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. július 19., vasárnap (OS) - Székely Sándort választotta a párt igazgatójának az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) szombati alakuló ülése.A baloldali értékrendű mozgalmakból és személyiségekből összeálló Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) 2020. július 18-án megtartotta alakuló kongresszusát. A párt miniszterelnök-jelöltje dr. Szanyi Tibor, aki az első körös, ellenzéki előválasztási küzdelmekben vesz részt, míg elnökének ismét Huszti Andreát választotta a Kongresszus.  Megerősítést nyert, továbbá az ISZOMM legfőbb célja és küldetése, hogy felszámolja a Magyarországot sújtó szociális, morális és környezeti válságot

    Ennek érdekében baloldali alternatívát kínál a magyar választópolgároknak, mindazokkal szövetségben, akik osztják a párt programjának szellemiségét és főbb törekvéseit.

Ez utóbbiak sorában négy területre összpontosítanak, azaz minden magyar embernek legyen rendes munkája, tisztességes jövedelme, és akadálytalanul hozzájuthasson az alapvető egészségügyi szolgáltatásokhoz, valamint ingyenesen részesedhessen magas szintű oktatásban.
Változatlanul sarokpontoknak tekintik a 200.000 forint havi nettó minimálbért, a havi 100.000 forintot kitevő (alapvetően kiegészítésekkel elérendő) szociális minimumjövedelmet, amely egyúttal a legkisebb öregségi nyugdíj is, illetve a havi és gyermekenként 37.500 forintra emelendő családi pótlékot, és az ugyanekkora korpótlékot (nyugdíj-kiegészítést), amely minden nyugdíjast megillet.

     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.