OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. július 20., hétfő 15:57

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. július 20., hétfő (OS) - Médiaképzés a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

    A tények tisztelete és az információk összegyűjtése, a tájékozott polgárok számának növelése és a demokratikus nyilvánosság érdekeinek védelme – ezeket az értékeket kívánja képviselni a Nemzeti Közszolgálati Egyetem a szeptemberben induló, új szakirányú továbbképzésén. Az egyetem célja, hogy a közügyek és a köz szolgálata iránt érdeklődő fiatalokat olyan készségekkel ruházza fel, amelyek alkalmassá teszik őket arra, hogy újságíróként vagy szerkesztőként megállják a helyüket az állandóan változó 21. századi médiavilágban.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem azt a célt tűzte ki, hogy olyan szakembereket képezzen, akik a szükséges elméleti és gyakorlati alapok birtokában megfelelnek a professzionális  média kihívásainak. Célunk, hogy a magyar újságírás hagyományait ötvözzük azokkal a technológiai ismeretekkel, amelyek nélkülözhetetlenek az új médiavilágban. Fontosnak tartjuk, hogy képzésünk gyakorlatorientált legyen, ezért az órák jelentős részét (vágást, operatőri, adásrendezői ismereteket, a video- és hangtechnikai képzéseket) valós helyszíneken, többek között az MTVA stúdióiban tartjuk.

     Kiadó: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.