OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. július 23., csütörtök 17:25

A Belügyminisztérium közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. július 23., csütörtök (OS) - A Kelet-mediterrán útvonal menti illegális migráció elleni hatékony küzdelemről szóló miniszteri konferencia

    A találkozó közös nyilatkozat elfogadásával zárult, melyben a miniszterek megerősítették, hogy továbbra is készek együttműködni és támogatást nyújtani a nyugat-balkáni országoknak az illegális migráció megállítása érdekében tett erőfeszítéseihez. Megállapodtak a Kelet-mediterrán útvonal menti migrációs fejlemények szoros figyelemmel kísérésében. A nyugat-balkáni partnerekkel folytatott operatív együttműködés erősítése és a számukra nyújtandó gyakorlati támogatás eredményessége érdekében megbízták szakértőiket egy koordinációs mechanizmus koncepciójának kidolgozásával, mely biztosítja a rendelkezésre álló eszközök lehető leghatékonyabb módon történő kihasználását. Ennek érdekében vizsgálják egy új együttműködési felület, az "Operatív Platform" felállításának lehetőségét.
     Kiadó: Belügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.