OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. július 24., péntek 09:55

Bana Tibor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2020. július 24., péntek (OS) - Közszereplőként el kell tudni viselni a kritikát

        Elképesztőnek tartom, hogy Radnóti Ákos, Győr fideszes alpolgármestere azért perelt be egy Facebook-hozzászólót, mert egy kicsit erősebb jelzőt használt rá a közösségi oldalon. A felhasználót ráadásul három év próbaidőre bocsátották Szombathelyen.
     Közszereplőként bizonyos keretek között el kell tudni viselni a kritikát. Természetesen magam sem értek egyet trágár kifejezések használatával, ezekre még akkor is figyelmeztetni szoktam az oldalamon hozzászóló ellenzékieket, ha éppen a Fideszt vagy kormánypárti politikusokat minősítenek ilyen módon. Ettől függetlenül a szólásszabadságba belefér az, hogy az interneten mindenki kifejthesse véleményét, amíg azzal nem uszít valaki vagy egy adott közösség ellen. Ezúton jelzem Radnóti Ákosnak, hogy sok politikustársam és magam is naponta perelhetnék be szélsőséges kormánypárti Facebook-felhasználókat, ha lenne időnk ilyen dolgokkal foglalkozni és ennyire pitiáner módon intéznénk az ügyeinket.
     A szólásszabadság melletti kiállás jegyében a másodfokú tárgyalás időpontjára csendes tüntetést szervezek a szombathelyi bíróság elé, ennek részleteiről tájékoztatni fogom a nyilvánosságot.

     Kiadó: Bana Tibor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.