OS Országos Sajtószolgálat
2020. december 4. péntek
Ismertető


2020. július 24., péntek 11:28

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. július 24., péntek (OS) - Orbán közlegény még most is képtelen szembenézni saját brüsszeli kudarcával

        A miniszterelnök ma reggeli rádióinterjúja előtt megint a kék pirulát választotta a piros ellenében, és ahelyett, hogy végre szembenézett volna saját brüsszeli kudarcával, ismét álomvilágba menekült. Nem elég ugyanis, hogy 10 milliárd euróval kevesebb pénzt sikerült hazahoznia Brüsszelből, mint annak idején Gyurcsány Ferencnek, most már a 132 fideszes gyáva által telepakolt tarisznyája is üresen fityeg a vállán. Orbán ugyanakkor a vereség elismerése helyett Háry Jánost megszégyenítő módon "libernyákozással" és saját katonaemlékeinek felemlegetésével bizonygatta a Kossuth rádióban, hogy milyen bátran ütötte meg orrával és állával a brüsszeli bürokraták öklét.
     Mi, európai magyarok nevetségesnek és szánalmasnak tartjuk azt az izzadságszagú hencegést, amivel a miniszterelnök magyarázza most bizonyítványát a magyarok előtt. Tudjuk, hiszen ő maga mondta, hogy élete legalább felét futballöltözőkben és focipályákon töltötte. Lehet, hogy ezeken a helyeken ez a hetvenkedés még elmegy, de az európai politikában – mint látjuk – már elég ciki.

Barkóczi Balázs
a DK szóvivője

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.