2020. augusztus 3. hétfő

2020. július 24., péntek 11:28

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. július 24., péntek (OS) - Orbán közlegény még most is képtelen szembenézni saját brüsszeli kudarcával

A miniszterelnök ma reggeli rádióinterjúja előtt megint a kék pirulát választotta a piros ellenében, és ahelyett, hogy végre szembenézett volna saját brüsszeli kudarcával, ismét álomvilágba menekült. Nem elég ugyanis, hogy 10 milliárd euróval kevesebb pénzt sikerült hazahoznia Brüsszelből, mint annak idején Gyurcsány Ferencnek, most már a 132 fideszes gyáva által telepakolt tarisznyája is üresen fityeg a vállán. Orbán ugyanakkor a vereség elismerése helyett Háry Jánost megszégyenítő módon "libernyákozással" és saját katonaemlékeinek felemlegetésével bizonygatta a Kossuth rádióban, hogy milyen bátran ütötte meg orrával és állával a brüsszeli bürokraták öklét.
     Mi, európai magyarok nevetségesnek és szánalmasnak tartjuk azt az izzadságszagú hencegést, amivel a miniszterelnök magyarázza most bizonyítványát a magyarok előtt. Tudjuk, hiszen ő maga mondta, hogy élete legalább felét futballöltözőkben és focipályákon töltötte. Lehet, hogy ezeken a helyeken ez a hetvenkedés még elmegy, de az európai politikában – mint látjuk – már elég ciki.

Barkóczi Balázs
a DK szóvivője