OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2020. július 25., szombat 10:52

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. július 25., szombat (OS) - Visszatér a kilakoltatás - Az embertelen Orbán-rezsim kegyetlenül utcára rakná az embereket azonnal a veszélyhelyzet után

        Idén a koronavírus-járvany miatt július elején járt le a kilakoltatási moratórium. Azaz ismét utcára kerülhetnek családok, ami a gazdasági válsághelyzet miatt egyre többeket érint.
     A Demokratikus Koalíció szerint kegyetlenség a kormánytól, hogy ebben a helyzetben utcára tennének embereket. Lehet, hogy a járvány elvileg megszűnt, a gazdaság viszont romokban hever. Rengetegen maradtak állás nélkül, családok vannak kilátástalan helyzetben, ez pedig nem fog magától megoldódni. A kormány azonban a járvány ideje alatt bebizonyította, nem akar segíteni az embereken, inkább még mélyebbre taszítja őket.

Arató Gergely
a DK frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.