OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 3. hétfő
Ismertető


2020. július 27., hétfő 15:43

A Párbeszéd közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. július 27., hétfő (OS) - Orbán Viktor ígérete - Reagálás a Fidesz közleményére

    Ma délelőtti sajtótájékoztatómon emlékeztettem Orbán Viktor kormányfőt, hogy munkájukat elvesztett emberek tízezrei várták, hogy betartsa 3 hónappal ezelőtti ígéretét, miszerint az álláskeresési járadék 3 hónapnyi folyósítása után mindenkinek lesz munkahelye, akitől a válság elvette munkalehetőségét.
Nyilatkozatomra a Fidesz közleményt tett közzé, amelyben valótlanságok tömkelegével vádolt meg engem, a Párbeszédet és a magyar baloldal egészét.
Valótlanság, miszerint a Párbeszéd nem támogatta a gazdaság- és munkahelyvédelmet. Az Alapjövedelem-koncepció teremtette volna meg mindenki számára az alapvető szükségletek biztosításának forrását, míg az álláskeresési járadék folyósítása időtartamának megemelése szintén tőlünk származik. A Fidesz a Párbeszéd sokkal bőkezűbb mentőcsomagját szavazta le.
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.