OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. július 28., kedd 10:21

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. július 28., kedd (OS) - Matolcsy bankja horribilis összegeket szór el tömény giccsre - A gazdasági válságban fulladozó országon nem egy gigászi Csodaszarvas fog segíteni

    A közbeszerzési értesítő közlése szerint a Magyar Nemzeti Bank 326 millió forintot fizet ki két grandiózus szoborra, amik a felújított Postapalotát fogják díszíteni. A gigaszobroknak már a nevük is elég árulkodó: az Arany Dinamikája és a Csodaszarvas névre hallgatnak az alkotások, amiket egy olyan cég készíthet el, amelyektől a jegybank már korábban is többszáz millióért vásárolt be szobrokat.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, a gazdasági válságban fulladozó országon nyilván nem egy gigászi Csodaszarvas fog segíteni és főleg nem a giccsparádéra elszórt százmilliók. Igaz, a kirakatkormánynak igazából nem is célja a gazdasági válságra megoldást találni, számukra sokkal fontosabb az erőfitogtató szobrok felállítása, mint a magyarok érdeke. Mi, európai magyarok tiltakozunk a fölösleges pénzszórás ellen, aminek nagyon nincsen most ideje.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.